Sushi du sent glömmer

YouMe Sushi Café är ett superhärligt ställe där man kan bli serverad kanske den bästa sushin i Stenungsund. YouMe Sushi Café är inte bara en restaurang, utan också en cateringfirma och man kan således beställa sushi för olika events, så som kalas, fester, konferenser och liknande. Jag har beställt ifrån denna restaurang ett flertal gånger förut, men också ätit där både kvällstid och vid lunch. Det är en mycket hög nivå på sushin och den övriga maten som serveras. Som jag sa innan; jag tror att det är den godaste sushin jag har smakat. Jag tycker att det är viktigt att sushibitarna är i lagom storlek, att fyllningen är välproportionerad och att den är smakrik. Dessutom ska man få de tillbehör som är klassiska, det vill säga soja, wasabi, ingefära och även sjögrässallad om man vill ha det. Allt detta går att få på YouMe Sushi Café och dessutom till extremt vänliga priser! Ni vet ju att jag tycker att det är roligt att tipsa er om bra restauranger och andra företag i Stenungsund, för jag tycker att det är viktigt att lyfta upp lokala företag och förmågor. Jag tycker verkligen om detta ställe, och vill att fler ska upptäcka denna lilla pärla! Personen bakom företaget är Juntana Rachsaeng och är värd all uppmärksamhet som hon kan få. Om du inte är en sushiperson, så finns det andra asiatiska rätter att avnjuta om du hellre vill det. Jag tror att alla kan hitta något som de gillar! Dessutom är miljön väldigt mysig och härlig, och du kommer att trivas inne på restaurangen. Hoppas ni tycker att inlägget har varit roligt, intressant och kanske lite annorlunda mot vad jag brukar skriva om. Jag kommer tillbaka senare med fler inlägg som handlar om något annat. 

Du gillar kanske också...