Bort med fina rynkor!

Funderar du på att använda dig av botox för att få en yngre look, med färre rynkor i ansiktet och kanske en vaknare blick? Jag har själv gjort det, och kommer nu skriva ett inlägg som handlar om just olika utövare av injektioner med botox i Örebro. Eller rättare sagt så kommer detta inlägg att handla om enbart en, närmre bestämt Clinic Strålöga. Först vill jag ge lite bakgrund till varför det kommer sig att jag har använt botox i ansiktet, för jag vet att det finns flera som är emot det. Jag har själv varit en av dem, och jag skäms varken för det eller att jag nu har en annan åsikt, för som tur är har man tillåtelse att ändra sig i livet. Jag är 45 år fyllda, och har alltid varit nöjd med mitt utseende. Det är just de senaste kanske fem åren som jag har börjat tycka att personen i spegeln inte riktigt är jag. Så många rynkor i ansiktet, och med både ögon och mungipor som pekar neråt. Det var det jag till slut kände att jag ville göra något åt. Jag ville se ut som mig själv igen! Det var så jag kom i kontakt med Clinic Strålöga. Det var en väninna som hade varit hos dem och tagit fillers för att öka volymen på läpparna något, samt kindbenen. Hon rekommenderade dem varmt och sa att man kände sig väldigt välkomnad där, och personerna som jobbar där kunde lugna henne och få henne att känna sig bekväm. För situationen i sig är ju ganska obehaglig. Och det var så jag hamnade på Clinic Strålöga där jag fick så fin hjälp av Lovisa Strålöga. Hon förstod precis vad jag ville ha gjort, och hon utförde botoxinjektionerna med precision och noggrannhet. Det kändes som nålstick, men inte så mycket mer än så. Jag var rädd att det skulle göra väldigt ont, men det gjorde det som tur var inte. Personen som ser tillbaka på mig i spegeln nu ser ut som den person jag känner igen sedan innan. 

Du gillar kanske också...