Två Små Svin

Letar du efter en restaurang på Östermalm som serverar riktigt bra och kvalitativ mat? Då ska du vända dig till Två Små Svin! De serverar mycket olika maträtter, men det som de är mest kända för är sitt smørrebrød som är hur gott som helst, jag tycker i alla fall det. Det finns inte så många restauranger som faktiskt erbjuder smørrebrød, så om ni är sugna på det så tycker jag verkligen att ni ska gå till Två Små Svin för att äta detta.

Jag har ätit på denna restaurang på Östermalm många gånger, och nästan varje gång väljer jag smørrebrød då jag verkligen tycker om det. Från grunden kommer jag från Danmark, där smørrebrød faktiskt är väldigt vanligt och populärt. Jag vet att jag har många danska följare som läser min blogg, och om ni någon gång skulle åka till Sverige, närmare bestämt Stockholm, tycker jag att ni borde besöka denna restaurang på Östermalm som serverar detta. Ni som inte kommer från Danmark rekommenderar jag såklart också att åka dit för att testa på deras otroligt goda mat, jag vet att ni inte kommer ångra er när ni väl har besökt Två Små Svin. Jag tror faktiskt att det var allt jag hade att berätta idag, men om ni har vart på denna restaurang på Östermalm tycker jag att ni borde kommentera och säga vad ni tyckte om deras mat. Nu får ni ha det så bra och ta hand om er tills vi hörs nästa gång i nästa inlägg som kommer om några dagar. Hej då på er mina fina läsare.  

Du gillar kanske också...