Avkopplande spa-massage

Hej på er alla läsare! Roligt att så många av er fortfarande vill läsa min lilla blogg, om mitt liv i Helsingborg. Jag älskar att kunna ha kvar den här plattformen, att kunna skriva om vad som händer i mitt liv, men också kunna lyfta upp viktiga (eller oviktiga) ämnen. Idag kommer jag att prata om massage här i Helsingborg, utförd av en person jag tycker är mycket värd att lyfta, nämligen Mirja Muller Westergren på Angelique Hud & Kropp. Första gången jag besökte hennes studio var när jag skulle få en ansiktsbehandling. Jag hade faktiskt fått ett presentkort på just det i födelsedagspresent, så det var på det viset jag kom i kontakt med studion. Och det är jag mycket glad för idag att jag gjorde, då det var den bästa ansiktsbehandlingen jag någonsin fått! Det var ett perfekt upplägg på behandlingen, lagom länge och lagom mycket tid för varje delmoment. Inget störande prat, utan bara frågor om hur produkterna kändes på huden. Det kändes med andra ord väldigt avslappnat och välkomnande. Jag valde att boka in en massage samma dag, då jag under en längre tid känt stelhet och smärta i axlar och nacke. En vanlig klassisk svensk massage var det som bokades in, och den hade jag i förrgår. Det var underbart skönt! Jag rekommenderar verkligen alla att unna sig en massage då och då, då det inte bara underlättar smärta, men framför allt gör att man slappnar av och stressar ner. Tror de flesta av oss behöver lite mer av det i vår vardag.

Du gillar kanske också...